Trainingskamp 2018

Nieuws

Trainingskamp 2018

Het was een leerzame en zware trainingskamp voor onze leden afgelopen maandag . De kinderen hebben genoten en dat staat bij ons centraal. Wij proberen doormidden van sport&spel de kinderen wat meer te motiveren. Ieder kind heeft een verborgen talent in zich, alleen blijft de kunst om dit positief uit te halen. Wij proberen om doormiddel van onze mooie sport dit te stimuleren. Hierdoor proberen we om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen. 

Een specifieke dank aan onze sponsor
Albert Heijn Twijnstraat Utrecht die voor de nodige gezonde lunch heeft gezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CONTACT ONS

Addres: La Bohemedreef 5

Email: info@taekwondo-eddeane.nl

OPENINGSTIJDEN

Woensdag: 18:00 – 20:00

Zondag: 16:30 – 18:30

VOLG ONS

Copyright © Taekwondo Eddeane.